sbfisc gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Over ons

Wij zijn een jong en ambitieus boekhoudkantoor uit Westerlo dat volop inzet op vernieuwing en innovatie. De ondernemer van vandaag heeft nood aan een partner waarop hij of zij kan vertrouwen en steunen. Dat is dan ook exact onze missie.

Mijn naam is Brent Scheunders, Fiscaal accountant en bestuurder van boekhoudkantoor SBFISC uit Westerlo. Na het behalen van de erkende titel Fiscaal accountant bij het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA) en vijf jaar intensieve ervaring in de sector richtte ik zelf een kantoor op.

Mijn ervaring in de sector en het contact met vele zelfstandigen en ondernemers leerde mij dat er nood is aan vernieuwing en innovatie. De boekhouder van morgen is niet meer die van 20 jaar geleden. Tijden veranderen dus ook noden en verwachtingen.

De ondernemer van vandaag heeft nood aan een partner waarop hij of zij kan vertrouwen en steunen.

Ondernemers zoeken meer in een boekhouder dan enkel iemand die hun facturen verwerkt. Ze zoeken een meerwaarde en willen geadviseerd worden.

Deze zaken, samen met de ambitie om zelf te ondernemen bewogen mij ertoe om een nieuw kantoor op te richten. De missie van SBFISC is om een partner te zijn van zelfstandigen en ondernemers. Om die veelgevraagde meerwaarde ook te bieden.

Wij willen dat u op ons kan steunen en vertrouwen. Wij willen samen met u uw onderneming doen groeien en sturen naar waar u er uiteindelijk mee wil landen.

sbfisc lid van ITAA

ITAA 52.341.907