sbfisc gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

←   Alle diensten

Fiscaliteit

Fiscaliteit omvat alles met betrekking tot belastingen. Of het nu gaat over personenbelasting, vennootschapsbelasting of diverse belastingen, wij staan u als betrouwbare accountant in Westerlo bij met het nodige advies.

Fiscaal advies krijgt u van dé fiscalist uit Westerlo

Na het voeren van een correcte en ordelijke boekhouding zal u ook uw inkomsten moeten aangeven en daarop belastingen moeten betalen. De constant veranderende wetgeving maakt het er de burger en ondernemer niet makkelijker op. Het gevaar dat u “te veel” belastingen betaalt, is dan ook niet onbestaande, ondanks een correcte aangifte. Vanuit Westerlo geven wij u fiscaal advies op maat en zorgen wij ervoor dat er steeds een correcte én optimale belastingberekening en aangifte gebeurt. Wij zijn uw raadgever inzake fiscale planning. Met de nodige expertise en zorg vervullen wij als fiscalist en goede boekhouder uit Westerlo alle formaliteiten inzake belastingen. Ook omtrent diverse belastingen kunt u trouwens bij ons terecht voor opvolging en begeleiding. Wij spreken dan over registratiebelasting (registratierechten), erfbelasting (successierechten) of lokale belastingen zoals provincie- en gemeentebelasting.

Raadpleeg nu onze diensten

Raadpleeg de hulp van ons boekhoudingskantoor vanuit Westerlo en wij zorgen er als uw fiscalist voor dat al uw aangiftes tijdig gebeuren. Neem contact op met ons als u meer informatie wilt over onze diensten inzake belastingen en btw-administratie. Als u interesse heeft in ons fiscaal advies vanuit Westerlo, kunt u ons steeds telefonisch bereiken via 0479/71 03 75, via e-mail naar info@sbfisc.be of via het online contactformulier.

Alle diensten Contacteer ons
sbfisc lid van ITAA

ITAA 52.341.907